Team Fysiq

Team Fysiq har bidragit med sina expertkunskaper vid framtagningen av våra onlinekurser. Team Fysiq driver ett flertal rehabiliteringskliniker i Stockholm och är experter på kroppens leder och muskler. Kontakta dem gärna på:
www.teamfysiq.se
Tel. 08-30 20 25
info@teamfysiq.se

 

Easymind

Easyminds affärsidé bygger på att erbjuda olika tjänster som skapar nya förutsättningar för positiva och långsiktigt hållbara förändringar i människors liv – och därmed ett ökat välbefinnande. Exempel på tjänster som de erbjuder är Mindfulnesscoachning, föreläsningar och massage/kroppsbehandlingar.

Kontakta dem gärna på:

Petra Learmont
0703-158817
info@easymind.se
www.easymind.se

Easymind

AFPT

AFPT har utvecklat sin utbildning för att öka mervärdet för PT-kunden, bidra till träningsanläggningens ökade omsättning och ge den personliga tränaren en karriärmöjlighet med bra lön och många utvecklingsmöjligheter.

Kontakta dem gärna på:
www.afpt.se
Tel. 0707-99 70 82

AFPT_1

Näringsmedicinska skolan

Utbildar dig till näringsterapeut, kostkonsult, örtterapeut och aromaterapeut. De har yrkesutbildningar för dig som vill bli terapeut eller så går du enstaka helgkurser för din egen skull. Kurserna är framför allt förlagda till helger för att du som studerar skall kunna arbeta samtidigt. Kontakta dem gärna på:
www.naringsmedicinskaskolan.se
Tel. 08-658 44 98
naringscenter@live.com

 

 

 

 

Massagebanken.se

Deras målsättning är att erbjuda högkvalitativa produkter till rätt pris för dig som jobbar med massage och friskvård. Massagebanken.se är licensierad återförsäljare för världens största tillverkare av massagebänkar

Kontakta dem gärna på:
www.massagebanken.se/
info@massagebanken.se

massagebanken_logo_green_2